KDYŽ MŮŽEME, POMŮŽEME! TŘEBA VEČEŘÍ...
Mám tu čest být součástí projektu, který pomáhá těm, kteří to potřebují. Café Adastra je úžasné místo, kde zaměstnávají lidi s handicapem. Zaměstnávají ty, pro které už jen pocit, že jsou potřební a mají co dělat, tou největší odměnou. Teď jsme uspořádali večeři, kde jsem servíroval Nebeské menu! Pravda, nevařil jsem to úplně já, ale měl jsem zdatné "pomocníky", kuchaře Zdeňka a Ondřeje ze zámecké restaurace Chateau St. Havel Praha.
Nebeské menu:
Předkrm: Hovězí tatarák na pařížský způsob, tousty a polníčkový salát
Hlavní jídlo: Pomalu pečená vepřová panenka balená v pancettě s hráškovým pyré, chřest na pražský způsob
Desert: Carpaccio z ananasu se smaženou vanilkovou zmrzlinou s hoblinkami z hořké čokolády
Cena jednoho menu byla 490 Kč a veškerý vítěžek z akce byl věnován právě na to, aby handicapovaní lidé mohli v této kavárně pracovat. Peníze jdou na jejich ošacení a další věci. Bylo plno a rád bych Vám za to moc poděkoval!!!...Hlavně také doufám, že jste si večer užili a pochutnali si na skvělém jídle, na jehož přípravě jsem podílel..:) (třeba jsem ho solil)